top of page

Deltagarröster och omdömen

joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg
Dimmiga berg

"För mig blev kursen starten på en ny inre resa. Jag lärde känna mitt inre på ett sätt som jag kommer bära med mig för alltid.Efter avslutad kurs känner jag mig fylld av självtillit och kärlek. Så tacksam för denna kurs, rekommenderar den verkligen, tack!

"The sessions and the process I´v gone through with Josefines support has been truly life changing!" 

Dimmig sjö

 

"The retreat with Josefine was wonderful. Like coming home, both physically and mentally. So much love and warmth. I go home extremely grateful, calm and wiser. Ready to live my life even more fully every day”

 

”Tack för en härlig och mycket givande helg under din proffsiga, kloka och mjuka ledning. Vilken fullträff med yoga, andlighet och psykologi. Jag är stärkt och redo att fortsätta framåt”

 

Blomma i solljus
Skog
joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg

”Tack för en fantastiks helg! Helgen har fått mej att förstå att jag måste börja med mej själv och jag har hittat var jag skall börja”

”Tack för det utrymme du skapar Josefine. I ett tryggt rum med mycket respekt och kärlek har jag fått lyssna, växa och känna"

”Josefine har förmågan att skapa en trygg och tillåtande atmosfär. Genom att lyssna, ställa frågor och guida mig i övningar har hon genom sin expertis, ökat min egen tilltro till mig själv och lärt mig verktyg och förhållningssätt att använda och ta till närsomhelst, varsomhelst i vardagen”

bottom of page