Deltagarröster och omdömen

joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg
Dimmiga berg

”Retreatet med Josefine var underbart. Som att komma hem, både fysiskt och psykiskt. Så mycket kärlek och värme. Jag åker hem oerhört tacksam, lugn och klokare. Redo att leva mitt liv ännu mer till fullo varje dag”

”Josefine är en fantastiks trygg kvinna som hjälper en att stanna kvar i känslan och nyfiket utforska vad som händer, stort tack för att du hjälpte mej att öppna dörren till mitt hjärta!”

Dimmig sjö

”Josefine har förmågan att skapa en trygg och tillåtande atmosfär. Genom att lyssna, ställa frågor och guida mig i övningar har hon genom sin expertis, ökat min egen tilltro till mig själv och lärt mig verktyg och förhållningssätt att använda och ta till närsomhelst, varsomhelst i vardagen”

”Jag är djupt tacksam över att få ta del av Josefines kunskap och övningar. Det märks att hon lyssnad in oss deltagare och formade upplägget utifrån våra behov”

”En härlig och givande upplevelse. Att arbeta både med huvud och kropp. Fick många konkreta bilder och verktyg med mig in i vardagen”

 

Blomma i solljus
Skog
joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg

”Tack för en fantastiks helg! Helgen har fått mej att förstå att jag måste börja med mej själv och jag har hittat var jag skall börja”

”Tack för en härlig och mycket givande helg under din proffsiga, kloka och mjuka ledning. Vilken fullträff med yoga, andlighet och psykologi. Jag är stärkt och redo att fortsätta framåt”

”Tack för det utrymme du skapar Josefine. I ett tryggt rum med mycket respekt och kärlek har jag fått lyssna, växa och känna"