top of page

Deltagarröster och omdömen

joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg
Dimmiga berg

”Retreatet med Josefine var underbart. Som att komma hem, både fysiskt och psykiskt. Så mycket kärlek och värme. Jag åker hem oerhört tacksam, lugn och klokare. Redo att leva mitt liv ännu mer till fullo varje dag”

”Den hjälp och stöttning jag fått har varit ovärderlig och livsförändrande!” 

”Tacksam över resan som Josefine har stötta mig igenom. Idag har jag verktygen och förtroendet för mig själv att kunna hantera livets stormar. Samt en nyfunnen kärlek till mig själv som inte satt i förarsätet förens jag träffade Josefine”. 

Dimmig sjö

 

”Jag är djupt tacksam över att få ta del av Josefines kunskap och övningar. Det märks att hon lyssnad in oss deltagare och formade upplägget utifrån våra behov”

 

”Tack för en härlig och mycket givande helg under din proffsiga, kloka och mjuka ledning. Vilken fullträff med yoga, andlighet och psykologi. Jag är stärkt och redo att fortsätta framåt”

”En härlig och givande upplevelse. Att arbeta både med huvud och kropp. Fick många konkreta bilder och verktyg med mig in i vardagen”

 

Blomma i solljus
Skog
joshua-karthik-QBrag9UhSPg-unsplash.jpg

”Tack för en fantastiks helg! Helgen har fått mej att förstå att jag måste börja med mej själv och jag har hittat var jag skall börja”

”Tack för det utrymme du skapar Josefine. I ett tryggt rum med mycket respekt och kärlek har jag fått lyssna, växa och känna"

”Josefine har förmågan att skapa en trygg och tillåtande atmosfär. Genom att lyssna, ställa frågor och guida mig i övningar har hon genom sin expertis, ökat min egen tilltro till mig själv och lärt mig verktyg och förhållningssätt att använda och ta till närsomhelst, varsomhelst i vardagen”

bottom of page